Inspiration till din inkorg
Vill du bli uppdaterad direkt om våra senaste nyheter inom en rad olika ämnen från hållbarhet, produktnyheter till design och trender?

Registrera dig nu och ta del av senaste nytt från Interface. I våra nyhetsbrev presenterar vi våra inspirerande referensprojekt, färgtrender, senaste kollektioner och framsteg inom hållbarhet. Hitta inspiration till dina framtida projekt direkt i din inkorg.
Registrera dig nu, eller uppdatera dina detaljer nedan.

Kontaktuppgifter

Jag är intresserad av...
Inspireras av senaste trender, fallstudier och se vad som är i färd med våra innovativa designteam.
Climate Take Back, vårt uppdrag att driva vår verksamhet som vänder effekterna av den globala uppvärmningen och bidrar till ett klimat som är gynnsamt för vår planet.
Följ våra senaste utställningar, installationer och andra evenemang.
Följ våra senaste poster om event, fallstudier, rapporter och artiklar
Berätta vad du tycker. Din upplevelse är viktig för oss.
Datasekretess
Interface tar skyddet av dina data på största allvar. Vi behandlar endast dina personliga uppgifter för att skicka uppdateringar, enkäter och evenemangsinbjudningar via e-post. Observera att du när som helst kan uppdatera dina inställningar eller enkelt avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev.
Vi kommer inte att sälja dina uppgifter till tredje part. Markera rutan nedan för att godkänna vår integritetspolicy. Du hittar ytterligare information om hur vi behandlar dina personuppgifter här. Så snart du har skickat in dina uppgifter kommer du att få ett mejl för att bekräfta din prenumeration.
Kontakta mig vänligen inte igen. Jag vill avanmäla mig från nyhetsbreven.
Följ Interface
Facebook    Twitter    Instagram    Pinterest    Youtube    Linkedin
Besök vårt andra varumärke
© 2023 Interface, Inc. Med ensamrätt.


Interface, Inc. är ett globalt kommersiellt golvföretag och världens största tillverkare av kommersiella textilplattor, har nu utvidgat sitt sortiment med LVT och nora® gummigolv. Vårt modulära system hjälper kunder att skapa interiöra utrymmen samtidigt som de påverkar de människor som använder dem och vår planet positivt. Produkterna är framställda av material och med processer som tär mindre på miljön.

Vårt Climate Take Back™-initiativ fokuserar på att driva positiv förändring i världen för att skapa ett klimat som är anpassat för liv. Ingen del av denna webbplats får återges eller på annat sätt användas utan uttryckligt skriftligt medgivande av Interface, Inc.This website uses cookies. By continuing to browse this site you accept the Interface cookie policy.