Inspiratie voor uw inbox
Wilt u weten hoe wij dat doen? Schrijf u dan nu in en ontvang onze gedachten en ideeën over diverse onderwerpen, variërend van ontwerp tot duurzaamheid.

Wij dagen onszelf uit om beter te worden en anders te denken. Wij geloven dat samenwerking de sleutel is tot het realiseren van positieve veranderingen voor mens en milieu.
Schrijf u in, of update uw gegevens hieronder.

Contactgegevens

Ik ben geïnteresseerd in...
Raak geïnspireerd door de nieuwste trends, case studies en ontdek wat er allemaal nog meer in de pijpleiding van onze innovatieve designteams zit.
Onze missie is om de opwarming van de aarde te doen keren en een levensvatbaar klimaat te creëren.
Volg onze nieuwste exposities, installaties en andere evenementen.
Volg onze laatste berichten over events, case studies, whitepapers en artikelen.
Laat ons weten wat u vindt. Dit is uw kans om uw zegje te doen en met ons samen te werken.
Uw bescherming
Interface neemt het beschermen van uw gegevens uiterst serieus. We zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken om u per e-mail updates of enquête- en / of evenementuitnodigingen te sturen. Je kunt op elk gewenst moment heel eenvoudig uw voorkeuren bijwerken of u afmelden voor onze e-mails. Wij zullen uw gegevens niet verkopen aan een derde partij.
Vink het onderstaande vakje aan om akkoord te gaan met ons privacybeleid. Hier vindt u aanvullende informatie over hoe wij uw persoonsgegevens verwerken. Zodra u uw gegevens hebt verzonden, ontvangt u een e-mail om uw abonnement te bevestigen.
Neem geen contact meer met mij op. Ik wil me graag afmelden.
Connect met ons
Facebook    Twitter    Instagram    Pinterest    Youtube    Linkedin
Bezoek ons andere vloermerk
© 2021 Interface, Inc. Alle rechten voorbehouden


Interface, Inc. is een wereldwijd commercieel bedrijf in vloeren met een geïntegreerde collectie tapijttegels en veerkrachtige vloeren, waaronder LVT en rubberen vloeren van nora®. Ons modulair systeem helpt klanten om prachtige interieurs te scheppen die een positieve invloed hebben op de mensen die de ruimten gebruiken, alsook op onze planeet.

Onze Climate Take Back™-missie nodigt andere bedrijven uit om met ons mee te doen. Wij willen ervoor zorgen dat onze bedrijfsvoering herstellend is voor de aarde en een levensgunstig klimaat creëert.Deze website maakt gebruik van cookies. Als u blijft browsen op deze site gaat u akkoord met het Interface cookiebeleid.