Inspiration til din indbakke
Tilmeld dig nu og få de seneste nyheder fra Interface. I vores nyhedsbreve præsenterer vi vores inspirerende referenceprojekter, farvetendenser, seneste kollektioner og fremskridt indenfor bæredygtighed. Find inspiration til dine fremtidige projekter direkte i din indbakke.
Tilmeld dig, eller opdater dine oplysninger nedenfor.

Kontakt information

Jeg er interesseret i...
Bliv inspireret af de sidste nye trends, case studies og se hvad der er på vej fra vores innovative designteam.
Vi er på en mission for at vende den globale opvarmning og for at eliminere vores negative indvirkning på miljøet.
Følg vores seneste udstillinger, installationer og andre begivenheder.
​ Følg vores seneste blog om begivenheder, referenceprojekter og artikler
Fortæl os hvad du tænker. Her er din chance for at sige din mening og samarbejde med os.
Din beskyttelse
Interface tager beskyttelsen af ​​dine data meget alvorligt. Vi bruger kun dine personlige oplysninger til at sende dig opdateringer, undersøgelser og invitationer via e-mail. Du kan til enhver tid opdatere dine præferencer eller afmelde dig vores e-mails.
Vi sælger ikke dine oplysninger til en tredjepart. Marker afkrydsningsfeltet nedenfor for at acceptere vores fortrolighedspolitik. Du finder yderligere oplysninger om, hvordan vi behandler dine personlige data her. Så snart du har indsendt dine oplysninger, modtager du en e-mail for at bekræfte dit abonnement.
Kontakt mig venligst ikke mere. Jeg vil gerne afmelde mig.
Forbind med Interface
Facebook    Twitter    Instagram    Pinterest    Youtube    Linkedin
Besøg vores andet gulvmærke
© 2021 Interface, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.


Interface er verdens største producent af kommercielle tæppefliser og er førende i udviklingen af modulære gulvløsninger med brug af materialer og processer, der tager mindre fra miljøet. Herudover tilbyder Interface en integreret kollektion af tæppefliser og modstandsdygtige gulvbelægninger, blandt andet luksus-vinylfliser (LVT) og nora® gummigulv. Vores modulare system giver vores kunder mulighed for at skabe spændende design løsninger og kan samtidig gøre noget godt for vores planet.

Vores mision, Climate Take Back™, inviterer andre i branchen til at følge vort eksempel, der vi forpligter os til at producere på en måde, som bidrager til at helbrede vores planet.This website uses cookies. By continuing to browse this site you accept the Interface cookie policy.